Oldal kiválasztása

Köszönjük, hogy rendszeres adományozással szeretnéd segíteni munkánkat!

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a rendszeres támogatással kapcsolatos legfontosabb információkat.

Miért jó és hogyan működik a rendszeres adományozás?

A céljaink eléréséhez nagy szükségünk van a kiszámíthatóságra, melyet a rendszeresen adományozó támogatóink biztosítanak. Sok ügyünk – mint például az éghajlati válság problémája vagy a budapesti Illatos úti vegyianyag-telephez hasonló szennyezett helyek megtisztítása – nem oldható meg egy-két hónap alatt. A rendszeres adományoknak köszönhető, hogy hosszú távon is tudunk tervezni, és több éven át tartó környezetvédelmi kampányokon tudunk dolgozni.

Rendszeres adományozás választása esetén felhatalmazást adsz nekünk arra, hogy a szigorú biztonsági követelménynek megfelelő fizetési szolgáltatónkon keresztül havi rendszerességgel, az általad beállított összeget levonjuk a bankkártyádról. A Greenpeace a kártyád adatai közül ebben az esetben is kizárólag a kártya típusához, a kártyaszám utolsó 4 számjegyéhez, illetve a lejárati dátumhoz fér hozzá. Ezeken kívül semmilyen más kártyaadatról, sem pedig a kártyád mögött álló számla adatairól nem szerzünk semmilyen formában tudomást. Jelenleg is több ezer ember támogat minket ezzel a módszerrel itthon és a világ számos más országában.

Jár-e bármilyen kötelezettséggel a rendszeres adományozás?

Nem, nincs semmilyen különös kötelezettség vagy minimális „hűségidő”, kérésedre a rendszeres adományozást legfeljebb 30 napon belül leállítjuk. A 30 napos átfutási idő miatt esetleg előfordulhat, hogy kérésed beérkezése után a havi támogatási összeget még 1 alkalommal levonjuk kártyádról, de törekszünk arra, hogy ilyen minél kevesebbszer forduljon elő.

Mit tehetek, ha kérdésem van, vagy szeretném leállítani a rendszeres adományozást?

Ilyen esetben kérjük, fordulj támogatói kapcsolattartó munkatársunkhoz a gro.e1718823879caepn1718823879eerg@1718823879uh.sa1718823879tagom1718823879at1718823879 e-mail-címen.

Hogyan használja fel a Greenpeace az adományomat?

A Greenpeace-nél hiszünk az átláthatóság fontosságában. Meggyőződésünk, hogy egy szervezet akkor tud jól és hatékonyan dolgozni, ha a működésével kapcsolatos fontos információk könnyen hozzáférhetőek. Bevételeinkről, kiadásainkról és az adományozásról ide kattintva tudsz átfogóan tájékozódni.